Ikwashier.tv

Videobooth huren

Wil je een unieke aandachtstrekker op je feest of evenement? Dan is een videobooth een slimme keuze. Je gasten of bezoekers zullen met plezier een filmpje van zichzelf opnemen, of ze nu een anekdote mogen vertellen over de jarige of een gelukwens voor het kersverse bruidspaar mogen opnemen. De ikwashier.tv videobooth zorgt altijd en overal voor verrassend vermaak. En omdat de opnames online komen of worden gebrand op een compilatie DVD, kan het gevoel van die bijzondere avond telkens opnieuw worden beleefd. Met de ikwashier.tv videobooth maak je een mooi moment onvergetelijk.

Video gastenboek op locatie

Ben je op zoek naar een origineel alternatief voor een gastenboek op jullie bruiloft? Of wil je je ouders verrassen met een leuk en memorabel cadeau op hun jubileum? Ikwashier.tv is een videobooth waarin iemand plaats kan nemen om een korte videoboodschap op te nemen. Hiermee kun je heel gemakkelijk een videogastenboek of een grappige compilatievideo creëren. De ikwashier.tv videobooth kan op iedere gewenste locatie worden geleverd en is heel eenvoudig door je gasten, klanten of bezoekers te bedienen. Bovendien wordt de videobooth altijd voorzien van een speciale achtergrond die is afgestemd op de gelegenheid of het thema van de avond.

Videobooth verhuur voor bedrijven

Sta je binnenkort op een beurs of organiseer je een uitje voor je klantenkring en zakenrelaties? Een videobooth is dan een uitstekend middel om voor PR-doeleinden, marktonderzoek of marketing activiteiten in te zetten. Laat bezoekers bijvoorbeeld een korte review inspreken over een product, of vraag hen om hun merkbeleving of service-ervaringen te delen. Zo win je, op een ongedwongen manier, informatie van onschatbare waarde voor je bedrijf. Een videobooth op een bedrijfsevenement is een leuke en originele activiteit die voor meer betrokkenheid kan zorgen en een informele sfeer creëert wat het evenement uitsluitend positief zal beïnvloeden.

Heb je interesse in het huren van een videobooth of wil je weten waarvoor deze nog meer kan worden gebruikt? Neem dan contact op door het formulier op de contactpagina in te vullen. Bas Jansen zal zo spoedig mogelijk, maar in elk geval binnen 2 werkdagen, op je bericht reageren.