Muziekvideos.com

Videoclip laten maken

Wil je een videoclip laten maken van een eigen nummer? Als beginnend artiest is een videoclip de beste manier om meer bekendheid te krijgen. Helaas zijn de kosten voor de productie van een videoclip vaak veel te hoog voor wie net aan zijn of haar carrière is begonnen. Bas Jansen Media wil deze artiesten een eerlijke kans geven om hun bereik te kunnen vergroten. Met muziekvideos.com biedt Bas Jansen een videoproduct dat speciaal voor beginnende artiesten is ontwikkeld en hen de mogelijkheid biedt om met beperkte middelen toch een videoclip met professionele uitstraling te laten maken.

Alles onder één dak

Bas Jansen beheerst alle vaardigheden binnen het film- en videoproductievak op professioneel niveau en is daarmee in staat om het gehele traject, van concept tot clip, zelfstandig uit te voeren. Daarnaast beschikt hij ook over alle benodigde professionele apparatuur. De gebruikelijke kosten voor het inhuren van vakmensen en materiaal kunnen hierdoor worden verwaarloosd, wat voor een aanzienlijke besparing zorgt. De productie van een videoclip kan hierdoor voor een fractie van het gangbare tarief worden aangeboden.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Ook in de uitvoering van de clip zit nog flink veel ruimte om de kosten te beperken, denk hierbij aan zaken als special effects, figuranten en locatie. Hoe eenvoudiger de clip en hoe minder tijd erin wordt gestoken, hoe lager de kosten voor het eindproduct zullen zijn. Dit betekent echter niet dat de kwaliteit van de videoclip hoeft te worden gecompenseerd. Deze ligt op hetzelfde hoge niveau als gebruikelijk, zodat de videoclip daadwerkelijk waarde toevoegt voor de beginnende artiest. Zo krijgt die artiest een eerlijke kans voor een eerlijke prijs.