Bas Jansen Media

 

Wie is Bas Jansen?

Ben je op zoek naar een cameraman, wil je een bedrijfsvideo of product tutorial laten maken of ben je op zoek naar een leuke originele groepsactiviteit voor een uitje met vrienden of collega’s?
Bas Jansen is al sinds 2009 werkzaam als videoprofessional. Hij beschikt over alle vaardigheden binnen het vak en heeft zich gespecialiseerd in online content en opvallende producties. Door zijn goede samenwerking met een vast netwerk van diverse professionals en bureaus in het film- en videovakgebied, kan Bas Jansen onder meer ook grootschalige producties uitvoeren of desgewenst acteurs inzetten.

Bas Jansen Media levert de volgende diensten:

Cameraman

Als gediplomeerd cameraman, is Bas Jansen een getalenteerd professional met uitgebreide vakkennis. Zijn brede ervaring omvat niet alleen een verscheidenheid aan soorten producties, maar uit zich ook in omgang met en kennis van verschillende camerasystemen. Bas beschikt over en beheerst alle benodigde professionele apparatuur om iedere cameraklus, productie en live-registratie op professioneel niveau uit te kunnen voeren. Kortom: Bas Jansen Media is hèt antwoord op elke vraag naar video en film.

Editor

Wanneer het benodigde materiaal is opgenomen, volgt het montageproces. Tijdens dit proces wordt van het rauwe beeldmateriaal een verhaal gecreëerd. Voor het best mogelijke resultaat is het hierbij belangrijk om te weten wie de doelgroep is, hoe zij denken, wat hun behoeften zijn en hoe zij het beste benaderd kunnen worden. Met die informatie kan vervolgens de best passende sfeer worden vastgesteld en zal de montage consistent op basis daarvan worden uitgevoerd. Bas Jansen heeft als editor van tientallen muziekvideo’s, bedrijfsfilms en DVD-producties een snelle en efficiënte werkwijze ontwikkeld en beheerst diverse softwarepakketten zoals Adobe Creative Suite.

Regisseur

Voor het best bruikbare videomateriaal is het van groot belang dat de opnames goed verlopen. Een goede regisseur bezit hiervoor een duidelijke visie, een strakke planning, overzicht en een natuurlijk overwicht. Bas Jansen is ervaren spel- en beeldregisseur met een visie die telkens weer garant staat voor een opvallende, creatieve en uitgesproken productie.

Conceptontwikkeling

Creativiteit, inlevingsvermogen en innovatief denkvermogen zijn eigenschappen die bij de ontwikkeling van een concept onmisbaar zijn. Bas Jansen gebruikt deze kwaliteiten met enthousiasme en passie, wanneer hem gevraagd wordt om het concept van een video te ontwikkelen.