Bas Jansen Media

Sinds 2009 is Bas Jansen Media bezig om uw muziekvideo, concertregistratie, bedrijfsvideo of commercial te realiseren. Gespecialiseerd in online content en opvallende producties ben ik, Bas Jansen, de geschikte video professional voor uw productie. 

Bas Jansen Media levert de volgende diensten:

Cameraman

Een goede cameraman scheelt veel tijd, moeite en geld, door een goede registratie verlopen opnames sneller en is er minder nabewerking nodig. Wij zijn in te huren voor al uw camerawerk, met ruime ervaring met verschillende camerasystemen en oog voor detail.

Wij hebben de kennis en beschikking over alle benodigde apparatuur om elke cameraklus, productie of live-registratie aan te pakken en tot een professioneel eindresultaat te komen.

Editor

Tijdens het montageproces wordt het opgenomen materiaal pas omgezet in een bruikbaar product, een goede editor met gevoel voor onderwerp, sfeer en doelgroep is van groot belang voor een waardevolle productie. Als editor van tientallen muziekvideos, bedrijfsfilms en dvdproducties is Bas Jansen Media snel en efficiënt in het monteren van uw film en beheerst verschillende software pakketen zoals onder andere het Adobe Creative pakket.

Regiseur

Hoe gaat uw productie er uit zien? Een strakke regie met overzicht, creativiteit en inlevingsvermogen zijn van groot belang bij een succesvolle videoproductie. Met ruime ervaring als spel- en beeldregisseur heeft Bas Jansen de visie om van elke productie een opvallend en creatief geheel te maken.

Conceptontwikkeling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.