Videouitje.nl

Boek een unieke groepsactiviteit bij Videouitje.nl

Op zoek naar een origineel uitje of activiteit voor een vrijgezellenfeest of personeelsdag? Bij Bas Jansen Media zit je goed! Met Videouitje.nl heb je de keuze om in je eigen versie van een bekende muziekclip te lipdubben of in een zelf verzonnen reclamefilmpje te acteren. Beide activiteiten staan garant voor een middag vol lol en hilarische momenten, die aan het einde van de dag worden gebrand op een DVD om later te kunnen herbeleven. Deze videoworkshops zijn geschikt voor groepen tussen 8 en 15 personen (bedrijven tot 60 personen) en kunnen op iedere gewenste locatie plaatsvinden. De videoclip workshop duurt 3 uur en de commercial workshop duurt 4 uur.

Schitter in je eigen (lip-dub) videoclip

Organiseer je binnenkort een vrijgezellendag of teamuitje? Dan is het vast niet gemakkelijk om iets origineels te bedenken waar iedereen een leuke dag aan zal beleven. Bas Jansen Media heeft voor jou de perfecte activiteit voor jouw groepsuitje. Met Videouitje.nl krijg je de kans om met jouw groepje te schitteren in jullie eigen versie van een bekende videoclip. Kies vooraf uit een aantal opties voor jullie videoclip en trek allemaal een gek outfit uit de verkleedkist aan, dan kunnen jullie snel van start. Een hilarische dag en een unieke ervaring zijn gegarandeerd. En om het moment nog eindeloos mee te kunnen maken, wordt de videoclip na afloop voor jullie op een DVD gebrand.


Speel de hoofdrol in je eigen reclame

Of je nu altijd al hebt willen acteren of niet, onze videoworkshop is leuk voor iedereen! Onder begeleiding van ons team van experts maken jullie tijdens deze workshop een eigen commercial. Wij helpen jullie van begin tot eind om er echt iets leuks van te maken. Verzin eerst samen met de groepsleden een grappig idee of product voor de commercial en schrijf dan het script. Als alles klaar en iedereen tevreden is, kunnen de opnames beginnen en na een leuke en bijzondere middag krijgen jullie de commercial op een DVD mee.

Voor meer informatie, prijzen en reserveringen kun je contact opnemen met Bas Jansen door het formulier op deze pagina in te vullen. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk, maar zeker binnen twee werkdagen, van hem een reactie.